Snurking werkt al jaren aan het ontwikkelen en aanbieden van producten die je helpen beter te slapen. Wanneer je vragen hebt over onze producten of dienstverlening dan zitten we klaar om je te helpen. Gebruik onze Veelgestelde vragen als een eerste hulp en anders neem je contact met ons op. Mocht je een vraag per e-mail insturen beantwoorden wij die binnen een paar uur. 

Veelgestelde vragen

Handig, lees eerst onze meest gestelde vragen voordat je ons contact met ons opneemt

Wat zijn de verzendkosten?

Wij verzenden alle bestellingen zonder extra kosten voor jou

Hoe kan ik betalen?

Jouw bestelling kun je betalen met:

 • iDEAL
 • Mastercard
 • Visa
 • Bankoverschrijving
 • Achteraf betalen met Klarna
Hoe snel wordt mijn bestelling geleverd?

Wanneer je besteld voor 15:00 uur op een werkdag dan verzenden wij de bestelling dezelfde dag. Jouw bestelling wordt verzonden via PostNL. Je krijgt een track & trace per e-mail toegestuurd. Zodat je precies kunt zien waar jouw bestelling zich bevindt en wanneer deze afgeleverd wordt. Doorgaans heb je het de volgende dag in huis. 

Hoe veilig is het online winkelen bij Snurking?

Snurking levert veel inspanningen om de vertrouwelijkheid van jouw informatie te beschermen en om je te beschermen tegen ongeoorloofde toegang tot jouw account. Op Snurking.com hebben wij veiligheidsmaatregelen getroffen om het verlies, het misbruik en de wijziging van gevoelige informatie die wij beheren te beschermen.

Wat gebeurt er nadat ik mijn bestelling heb geplaatst?

Nadat wij jouw bestelling en de betaling hebben ontvangen gaan wij direct voor je aan de slag om te zorgen dat jij jouw product(en) zo snel mogelijk in huis hebt. Alle bestelling die voor 15:00 u op werkdagen geplaatst zijn worden nog dezelfde dag verzonden met PostNL. Doorgaans worden ze dan de eerst volgende werkdag geleverd. Mocht je vragen hebben over je bestelling, dan helpen we je graag.

Krijg ik een factuur van mijn bestelling?

Wij sturen per e-mail een factuur naar je toe. Als je een account bij Snurking hebt kun je via de website daar ook de factuur van je bestelling vinden.

Waar worden de Anti snurkbeugels van gemaakt?

De Snurking Anti snurkbeugels worden gemaakt van ethylene-vinyl acetate copolymer (EVA). Een door de EU goedgekeurde veilige silicone voor gebruik in de mond.

Wat zijn de voordelen van de Snurking Anti snurkbeugels?

Voordelen van een Snurking snurkbeugel:

 • werkt voor 90% van de snurkers;
 • is makkelijk aan te passen aan het gebit;
 • past daardoor altijd;
 • is een comfortabel;
 • is een betaalbare oplossing;

Nadelen:

 • Wennen aan de Anti Snurkbeugel. Dat duurt meetsal 3 tot 5 dagen.
 • Je kaken kunnen wat gevoelig aanvoelen ´s ochtends bij het wakker worden, wat na drie dagen voorbij gaat.
Ik wil mijn aankoop terugsturen

Wij bieden je de mogelijkheid om de Snurking Anti snurkbeugels 7 dagen te proberen. Stopt het snurken niet? Stuur dan de Snurking Anti Snurkbeugel retour. Ook al heb je hem op maat gemaakt.

De verzendkosten van het terugsturen zijn voor jouw eigen rekening. Zodra wij de Anti snurkbeugel hebben ontvangen, betalen wij het volledige aankoopbedrag terug via de door jou oorspronkelijk gebruikte betaalmethode. Meestal duurt het vijf werkdagen voordat het aankoopbedrag ontvangt.

Antwoord niet gevonden? Neem dan contact met ons op

Telefoon: 085 4011 640
(maandag – vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur)

e-Mail: info@ snurking.com